TRAILER: Hivatalos Infinity (CON) film teaser trailer Magyar felirattal

Minden jóra való Sherrilyn Kenyon rajongó, aki nem él kő alatt tudja, hogy a Chronicles of Nick, a Sötét Vadászok és a League sorozatokhoz is elkeltek a filmes jogok már egy ideje. A CON-ból mozifilmet, a Sötét Vadászokból tv sorozat terveznek (A League még kérdéses), előbbi pedig úgy tűnik 2017-re csak összeáll.

Az első (igen, optimista vagyok és több részt remélek) CON filmről, ami a történetet illeti túl sokat nem tudni, de biztos, hogy az első könyv, az Infinity alapján készül majd és Shaune Harrison rendezi.

A történet a Sötét vadászok (Dark-Hunter) világában játszódik,  főszereplője a sorozat kezdetén még csak 14 éves nagyszájú Cajun Nick Gautier, akinek normális élete egy nap teljesen a feje tetejére fordul, amikor belecsöppen a Sötét Vadászok - halhatatlan vadászok, akik az emberiségre leselkedő gonosz teremtmények ellen esküdtek fel - világába. Egy világba, ahol a suli football kapitánya egy vérfarkas, és a lány, akire szemet vetett miden éjjel élőhalottakat mészárol. Nicknek azonban ideje sincs belerázódni ebbe az őrült új világba, mert néhány iskolatársa húsevő zombivá változik. És Nick a következő fogás. Mintha a középiskola kezdeti évei nem lennének elég nehezek, Nick kénytelen rejtegetni az új barátait anyja elől, a láncfűrészét pedig az iskolaigazgató elől, és még egy csapat zombival és a démon Simivel is vigyáznia kell, nehogy megegyék az agyát. Mindezt úgy, hogy ne rúgják ki vagy függesszék fel. Mégis hogy a pokolba hozza ezt össze?

Az elmúlt hónapok során kezdtek szállingózni a producer és a rendező által készített concept artok, jelenetekről és karakterekről egyaránt:



Néhány napja pedig megérkezett az első teaser trailer, ami félig élőszereplős félig pedig az új képregényekért felelős Dabel Brothers és a rendező illusztrációit tartalmazza.


Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése